HomeExecutive coaching

Executive coaching

CEO's, bestuurders of directeuren kunnen ook support gebruiken en blijven werken aan hun leiderschap. Als boegbeeld weet je dat jouw authenticiteit en integriteit een stempel drukt op de prestaties van de organisatie als geheel. Hoe je er persoonlijk voorstaat is cruciaal voor de organisatie en heeft impact op de onderlinge verhoudingen en daarmee op de resultaten van iedereen. Daarmee is executive coaching meer dan gewone coaching.

Met executive coaching creëert Gett2Business een plek waarin jij, in vertrouwen, kan werken aan jezelf. Waar je de tijd neemt voor reflectie, tijd die je jezelf zelden gunt. Tijd waarin je werkt aan je visie,  nieuwe doelen vaststelt, mogelijkheden voor de weg ernaartoe verkent en omzet in concrete acties. Met een coach die weet wat het is om in zo'n positie te werken, uit persoonlijke ervaring. Met een coach die je de spiegel voorhoudt en je confronteert waar anderen vaak hun mond houden. Een coach die zelf bestuurlijke druk heeft ervaren en jarenlang grote organisaties heeft aangestuurd. Die zich kan verplaatsen in jou.

Afhankelijk van waar je staat en waar je naar toe wilt , gaat je coach in 4 tot 6 sessies met je de diepte in over je visie, doelen en opties. Werken we samen aan nieuwe energie en inspiratie. Naast individuele trajecten behoren ook onderhoudssessies  tot de mogelijkheden. Sessies waarin we maandelijks de tijd nemen om te reflecteren op de voorafgaande periode, de balans die je hebt weten te realiseren en die je weer energie geeft om ertegen aan te gaan. 

Gett2Business