HomeInterim management

Interim management

Soms heeft een organisatie behoefte aan een interim manager op directieniveau. Niet iemand om op de winkel te passen maar iemand die een transformatie tot stand kan brengen. Die een stevige veranderopgave aan moet kunnen. In dat geval is Gett2business er voor u.

Veelal zal Karin Handstede zelf als interimmer aan de slag gaan. Een interimmanager die u om een boodschap kan sturen. Een coachend leidinggevende die mensen tot ontwikkeling brengt. Zij zet ontwikkelopgaven om naar concrete resultaten en werkt aan verbeterde werkrelaties. Zij is een leidinggevende pur sang die zich overal snel thuis voelt.

Karin heeft een lange staat van dienst als griffier, (algemeen)directeur en gemeentesecretaris. Zij  heeft de flexibiliteit en het ondernemerschap om direct in te stappen in een directieteam of een zelfstandige opdracht te vervullen. Zij is initiatiefrijk en ondernemend. Een opdracht is pas geslaagd als er blijvende verandering is gerealiseerd in de organisatie en in de mensen met wie zij heeft gewerkt. Zij zet in op persoonlijke ontwikkeling en hernieuwde energie en inspiratie  bij de mensen met wie zij werkt. Zij haalt het beste in mensen naar boven.

Gett2Business kan u ook op weg helpen aan goede interim managers op senior management niveau. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze coachend leidinggeven en werken aan leiderschap in anderen.  Neem contact op om naar beschikbaarheid te informeren. 

 

Gett2Business