HomeOver Gett2Business

Over Gett2Business

Drijvende kracht achter Gett2Business is Karin Handstede. Bedrijfskundige van huis uit en geboren ondernemersdochter is Karin iemand die niet rust voordat doelen zijn bereikt en veranderingen realiteit zijn geworden. Iemand die haar hart en ziel legt in het laten groeien van anderen, van mensen, teams en organisaties.

Na haar eerste stappen in commerciele functies te hebben gezet in het bedrijfsleven is Karin overgestapt naar het publieke domein waar zij meer dan twintig jaar ervaring heeft opgedaan op directieniveau in middelgrote gemeenten en grote steden. In een zeer complexe bestuurlijke omgeving voelt zij zich thuis en komt haar meerwaarde tot zijn recht. Als bestuurder, griffier, (programma)directeur en gemeentesecretaris in achtereenvolgens Geertruidenberg, Rotterdam, Tilburg & Schiedam.

Na al die jaren vond Karin het tijd worden om haar krachten en energie te zetten in anderen en is zij gestart met Gett2Business.  Al haar tijd en energie steekt zij in het verder brengen van mensen en teams en het geven van trainingen met als enige doel om haar bijdrage te leveren aan een andere manier van aansturen van organisaties. Waar resultaten en relaties hand in hand gaan. Waar mensen hun potentieel kunnen benutten en ontwikkelen en waar 1 + 1 echt meer dan 2 is.

Gett2Business staat voor 'leadership in action', voor groei in mensen, voor kwetsbaarheid, liefde en inspiratie.   

Interesse

 

Gett2Business