HomeTeam training

Team training

Team training is werken aan teams en de manier waarop mensen met elkaar omgaan in teams. Het bouwen van teams waarin de inzet van ieder individu telt. Waarin ieder lid van een team zichzelf optimaal kan laten zien en zijn of haar talenten kan inzetten. Teams waarin we elkaar eerlijke, op groei gerichte, feedback geven. Die worden aangestuurd door coachend leidinggevenden met passie voor hun werk, hun team en de mensen die er werken.

Gett2Business begeleidt teams in hun ontwikkeling en hun samenwerking onderling en begeleidt managers in de aansturing van hun teams. Managers worden ondersteund bij het vergroten van hun coachend leiderschap. Bij het zicht krijgen op hun eigen team, het benutten van alle aanwezige talenten, en het creëren van plezier in het werk. Het geeft hen zicht op hun sterke punten en brengt focus aan in teamontwikkeling. Teamcoaching en trainingen worden in samenspraak met de organisatie op maat gemaakt. Veelal met 4 tot 5 workshops met daarnaast individuele opdrachten en begeleiding. 

Gett2Business heeft samen met Gettinvolved een programma Coachend leidinggeven ontwikkeld voor managers die uit zijn op optimale werkrelaties, groei zoeken in hun medewerkers en een andere manier van aansturen ambiëren. In een programma van 6 maanden verdiepen managers hun kennis over coachen, brengen hun kennis in de praktijk en ervaren welke resultaten ze bereiken als ze hun leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Het programma is er met open inschrijving of we creëren een incompany programma op maat.

Gett2Business